Kehäkukka öljyseerumi kasvoille

 Julkaisu sisältää affiliate linkkejä, jotka on merkitty *-merkillä 

Sain testaukseen * Kolme Cosmetcsin  Vitamiini Öljyseerumi Raaka Kehäkukka💛öljyseerumin. Olen aina pitänyt kehäkukista ja monesti niitä olen kasvattanutkin kesäkukkina. Nyt olen aivan ihastuksesta pyörryksissä näiden kehäkukka-ihonhoito öljytuotteisiin tutustumisen jälkeen. 

Tämä öljyseerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille, on valmistettu aktiivisista, kylmäpuristetuista kasviöljyistä. Öljyseerumi suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja kimmoisalta ja näyttää hehkuvalta. Olen nyt käyttänyt pari viikkoa ensin kehäkukka ihonhoitoöljyä  ja nyt viikon verran tätä öljyseerumia. Minusta näyttää, että ihoni on ihan  oikeasti saanut hehkua ja vähän väsähtäneen näköinen harmaus on pois kasvojen iholta.

Öljyseerumi rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa. Se myös puhdistaa ja näin sopii myös akne-iholle. Olen käyttänyt tätä öljyseerumia yöllä ja sen nopean imeytymisen ansiosta  tyynyliinaa ei ole tarvinnut suojata pyyhkeellä. Tarvittaessa tätä voit käyttää myös päivällä. Antioksidanttisen kehäkukka-uutteen lisäksi öljyseerumi sisältää Omega3-rasvahappoja (jotka auttavat tekemään ihosta pehmeän ja kimmoisan) sekä A-, C- ja E-vitamiineja.
Suora lainaus KolmeCosmeticsin sivuilta heidän yritystarinastaan, tiivistää hyvin sen, miksi minä olen ihastunut tuotteisiin:

"Kaikkien tuotteiden ohjenuorana onkin käyttää mahdollisimman kokonaisia ja muuntelemattomia raaka-aineita, kylmäpuristettuja öljyjä, rasvoja ja vahoja. Tuoksuina toimii 100% aidot eteeriset öljyt, väriaineina yrtit, savet ja siemenet. Tuotteet ovat lisäksi täysin säilöntäaineettomia ja vedettömiä."

Kotimainen työ, naisyrittäjyys ja yrittäjän omassa pihapiirissä kasvavat kehäkukat - voisimmeko parempaa toivoa. Suosittelen, että käyt katsomassa yrityksen sivuilla. Siellä on mm. blogikirjoituksia siitä, miten atooppisen ihon haasteisiin voi saada apua toxfree-tuotteilla.


Kommentit