Naisyrittäjien takana yritystarinoita

Julkaisu sisältää affiliate linkkejä, jotka ovat merkittyjä *-merkillä

Suomalaiset naiset ovat perustaneet lukuisia upeita yrityksiä. Yritysten syntyminen ja niiden syntytarinat ovat mielenkiintoisia ja inspiroivia. Minulla on muutama tällainen yritys tällä hetkellä  erityisen lähellä sydäntäni. Näissä on jotain sellaista, jota en ole omissa unelmissani koskaan uskaltanut ottaa esille ja nyt elämä tuo ne minulle uudella tavalla läheisiksi. On ilo saada testata uusia tuotteita ja kokea se intohimolla valmistetun tuotteen energia ja olemus, joka niihin sisältyy. Kaikki tuotteiden yksityiskohdat on mietitty ja suunnitteltu tarkasti ja ekologisuus on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Sinäkin varmasti voit kokea jotain samankaltaista hankkiessasi käyttöösi tuotteita, joissa on tiivistettynä osaamista, omistautumista ja intohimoa.

*

Etäistä yrittäjyys sinänsä ei minulle ole, koska puolisoni on ollut yrittäjänä vuodesta 1986 alkaen ja 72 ikävuodestaan ja terveyshaasteistaan huolimatta jatkaa pieni muotoisesti edelleen. Hänen äitinsä eli edesmennyt anoppini oli yrittäjä lähes koko aikuisikänsä. Näin avioliiton kautta olen päässyt asiaa läheltä seuraamaan. Itse olen kokeillut 20 vuotta sitten muutaman vuoden toiminimiyrittäjänä itseni työllistämistä, mutta silloisen elämäntilanteeni vuoksi siirryin palkkatyöhön.

Tänä päivänä, ollessani eläkkeellä olen löytänyt sisäisen paloni yrittäjyyteen, joka silloin aikoinaan pienen kipinän sai, mutta ei päässyt vielä kunnon roihuun. Olen harrastanut some-vaikuttamista jo jonkin aikaa ja siinä samalla opetellut ja opiskellut alaan liittyviä teknisiä taitoja sekä tiedollista osaamista. Vähitellen huomaan innostukseni kasvaneen ja nyt olen hyvinkin tavoitteellisesti tarttunut hommaan. Jopa vanha olemassa oleva ly-tunnuksenikin tuli kaiveltua esiin.

*

Nämä tässä kirjoituksessani kuvituksena käyttämäni logot ovat affiliate- linkkejä ja mm. näitä tuotteita olen päässyt jo testailemaan. Olen myös näitä yritystarinoita lukenut ja tutustunut muutaman kanssa jo vähän enemmänkin. Näiden jokaisen yrityksen nettisivuilta pääset tutustumaan heidän yritystarinaansa ja uskon sinunkin kokevan jotain lämmintä läikähdystä rinnassasi lukiessasi niitä. 

*

Tällainen kumppanuusmarkkinointi on edelleen vielä aika tuntematonta. Melko trendikästä tämä näyttäisi juuri nyt olevan ja ihmekkös tuo, koska yrittäjien markkinointibudjetit ovat näinä aikoina varmasti niitä kohteita, joista säästöt puristetaan. Hyvänä pidän itse tällaisessa markkinointitavassa sitä, että täällä toisessa päässä on aina joku oikea ihminen, joka voi kertoa omiin kokemuksiinsa pohjautuen suosittelemistaan tuotteista tai palveluista. Tässä toteutuu molemmin puolinen arvojen kohtaaminen  eli somevaikuttaja etsii omaan arvomaailmaansa sopivia tuotteita ja palveluita, joita kokee helpoksi suositella. 

*

Minkälaiset yritystarinat ovat jääneet sinulle mieleen? Oletko itse yrittäjä tai onko läheisissäsi yrittäjiä? Haaveiletko yrittäjyydestä?


Kommentit