Uusia ihonhoitotuotteita testauksessa

Julkaisu sisältää affiliatelinkkejä, jotka ovat merkityt tähdellä (*) linkin alussa. 


Hoitoöljy Kehäkukka + Kaura testaus 

Sain Kolme Cosmeticsilta testattavakseni * Kehäkukka + Kaura ihon hoitoöljyn. Tämä hoitoöljy sopii erilaisille ihotyypeille ja toimii monitoimiöljynä kasvoille ja vartalolle. Kehäkukka + Kaura ihoöljy sopii vauvasta vaariin kaiken ikäisten ihon hoitoon. Tässä hoitoöljyssä ei ole säilöntäaineita, hajusteita eikä eteerisiä öljyjä. Öljyä voivat käyttää myös herkkäihoiset, atoopikot ja  hajusteyliherkät henkilöt. Öljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti tekemättä sitä rasvaiseksi.

Oma kokemukseni on, että öljy imeytyy nopeasti ja jättämättä rasvaista tuntua iholle. Olin hämmästynyt kokeiltuani ensimmäisen kerran tätä hoitoöljyä. Ennen tämän testaamisen aloitusta olin käyttänyt marketista ostamaani seerumivoidetta yöllä. Tuote oli  myös sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Käytin seerumin alla luonnonkosmetiikkaa olevaa ruusuvettä. Aamuisin ihoni tuntui rasvaiselta ja jopa otsahiukset olivat osittain liimautuneet rasvaiseen ihooni. Minulla ei ole yleensä  rasvainen iho. Ero käytettyäni hoitoöljyä yöllä, oli huomattava. Iho tosiaan tuntui tuotelupauksen mukaisesti kosteutetulta, mutta ei lainkaan rasvaiselta.


Kehäkukka + Kaura hoitoöljy ja mineraalimeikkipuuteri

Hoitoöljyn luvataan olevan monitoimituote ja niinpä kokeiluni jatkui. Nyt oli vuorossa kokeilu, jossa tein Kehäkukka+Kaura hoitoöljystä ja * Saagakosmetiikan mineraalimeikkipuuterista meikki-/peitevoidetta. Olin nähnyt jossain meikkitutoriaalissa tällaisen idean ihoöljyn ja mineraalimeikkipuuterin käytöstä. 


Pieni tippa hoitoöljyä kämmenpohjaan ja siihen pieni määrä mineraalimeikkipuuteria. Sitten vain sekoitin puuterin öljyyn sormepäällä ja meikkivoide oli valmis. Levitin voiteen kasvoilleni ja tulos oli hyvä. Ensin luulin, että meikki jää liian rasvaiseksi, mutta  öljy imeytyikin nopeasti ihooni ja meikistä tuli mattapintainen sopivan ohut, mutta kuitenkin ihon värivirheitä tasoittava meikki. Tällä meikkipohjalla voi myös kerrostamalla peittää pieniä näppyjä yms ihon epätasaisuuksia.


Kasvojen kaksoispuhdistus hoitoöljyllä Kehäkukka+Kaura

Päätin vielä kokeilla, miten hoitoöljy taipuisi kasvojen puhdistukseen ja koska minulla oli nyt meikki kasvoilla, niin käytin öljyä kasvojen kaksoispuhdistuksessa. Öljy toimii meikin poistossa hyvin - myös vedenkestävät meikit saa poistettua iholta öljypuhdistustuotteilla. Olen käyttänyt erillistä ihon puhdistusöljyä aiemmin, mutta nyt tässä Kolme Cosmeticsin tuotteessa nimenomaan mainitaan tuo monikäyttöisyys ja miksi hankkia monia pulloja ja purkkeja, jos muutamalla laadukkaalla tuotteella pärjää.  Tämä myös vakuuttaa kuluttajana mínut siitä, että yritys on arvojensa takana. Toki tämän * yrityksen oma tarinakin puhuu sen puolesta, että ollaan asialla ihan oikeasti ja aidosti.


Öljypuhdistuksen teen niin, että hieron öljyä kasvojen iholle pyörittävin liikkein ja käyn ripset ja silmäluomet läpi. Ripsivärin puhdistan vetäen ripsien suuntaisesti öljytyillä sormilla ripsit. Kun olen  pyöritellyt öljyn kasvojen iholle huolellisesti puhdistan öljyn ja sen irroittaman meikin puhdistulapuilla.

Öljypuhdistuksen jälkeen teen kaksoipuhdistuksen toisen osan eli käytän kasvojen iholle tarkoitettua pala puhdistustuotetta. Yhtä hyvin se voisi olla esim. puhdistusmaito, jota löytyy myös Kolme Cosmeticsilta. Oletko kuullut ennen  *puhdistusmaitopulverista? Miten fiksu idea - voihan sen veden lisätä tuotteeseen kotonakin. Tätä haluan ehdottomasti kokeilla lähi tulevaisuudessa.Kommentit