Tuskailetko some näkyvyyden kanssa?


Julkaisu sisältää affiliate-linkin, joka on merkitty *-merkillä

Tuskailetko sinä  näkyvyysongelmien kanssa somessa tai aiheuttaako verkkokaupan hiljaisuus harmaita hiuksia? Kilpailu tuntuu kovalta ja kohderymän löytyminen tai kartoittaminen tuntuu olevan tosi vaikeata. Ja sehän ei vielä mitään, jos ei olisi sitä varsinaista yritystoimintaa hoidettavana tämän somen lisäksi, mutta useimmiten oman yritystoiminnan ydin on jotain aivan muuta joka vaatii ajan tekemiseen. Vuorokaudessa ei tunnit riitä millään kaiken hoitamiseen.

Lisäksi pitäisi pysyä ajan hermolla koko ajan muuttuvan digitekniikan, algoritmien  ja kaiken muun someen liittyvän kanssa. Tähän kaikkeen onneksi löytyy ratkaisuja. Minulla voisi olla yksi hyvä ehdotus/suositus.

Tunnet varmasti julkisuudesta henkilön Leo-Pekka Tähti, vammaisurheilija ja maailman nopein ratakelaaja. Hän on sen lisäksi, että on ammattiurheilija, myös yrittäjä. *Hän ja sisarensa Leena Tähti ovat yrittäjiä yrityksessään Tähti-Consulting Ky. Tähti-Consulting on yritys, jossa sekä Leo-Pekka että sisarensa Leena auttavat sinua ja yritystäsi erottumaan joukosta. Heidän tarjoamiinsa palveluihin kuuluvat mm.markkinoinnin ja sosiaalisen median konsultointi, sisällöntuotanto ja sosiaalisen median valmennukset ja vaikkuttajamarkkinointi.

Nyt sinulla on hyvä tilaisuus hankkia 4 tunnin somevalmennus 10 % alennuksella 21.9.22 asti. Tällä valmennuksella saat kattavan paketin, jonka avulla pääset vauhtiin ja voit tehdä läpimurtosi. Oheisen linkin kautta pääset täyttämään yhteydenotto pyynnön *Tähti Consultingin , käytä koodia MARKESALO

Jos kiinnostuit lukemastasi, jaathan sen kavereillesi somessa😊

Kommentit