Kasvojen puhdistus ihon hoitoöljyllä

 
Julkaisu sisältää affiliate linkkejä, jotka ovat merkittyjä *-merkillä

*Kolme Cosmeticsin Ihonhoitoöljy Kehäkukka + Kaura on monitoimiöljy, jota voit käyttää  myös kasvojen ihon puhdistukseen. Öljy poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän ripsivärin ja muun meikin.

 Öljypuhdistus tehdään näin:

 Levitä öljyä käsiisi ja käsistä kasvoille, hiero kasvojen ihoa kevyesti öljyllä unohtamatta silmämeikin aluetta. Tarvittaessa ota pieni määrä öljyä lisää niin, että näet miten meikki alkaa irrota iholta. Käytä öljyä puhdistuksessa aina vain kuivalle iholle, koska silloin se pureutuu puhdistettavaan likaan kunnolla.

 Ripsiväri lähtee hellävaraisesti sormenpäillä ripsen tyvestä kärkeen vetämällä. Näin et hiero öljyä ja silmämeikkiä silmiisi.


Tämän jälkeen ota vanu-, kestovanulappu tai kasvopyyhe jolla pyyhit käsittelemäsi alueen puhtaaksi. Voit antaa samalla itsellesi kevyen kasvohieronnan.


 Voit myös kastella ja höyryttää kasvoliinan/-pyyhkeen ja jättää sen kasvoillesi ennen öljyn poispyyhkimistä, jolloin se avaa tehokkaasti ihohuokoset ja tehostaa puhdistusta (poistaa myös tehokkaasti mustapäitä).

 Meikin poiston voit tehdä kaksoispuhdistuksella, jolloin kaikki meikin jäämät puhdistuvat iholtasi. *Kasvosaippua poistaa vain lisätyn iholle jääneen öljyn ja meikin jäämät jättäen  iholle sen oman kosteusvaipan.


Kiva, että kävit lukemassa julkaisuni. Jos tykkäsit lukemastasi, jaathan tämän kavereillesi somessa😊

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vakava sairaus - uusi perheenjäsen

Reilu puolitoista metriä pluskokoa

Pukeutumisen perusta alusvaatteissa